Očistite bubrege uz pomoć lubenice


Jedan od načina kako da prirodnim putem očistite bubrege jeste uz pomoć lubenice. Ovu terapiju primijenite na dole opisani način.


Terapija, čišćenja bubrega lubenicom se primjenjuje u ljetnom periodu, kada uspijeva lubenica. Da bi se terapija provela bez prekidanja stvorite sebi zalihu lubenice i kruha od proklijale pšenice.

Terapiju čišćenja provodite na sljedeći način: Ako ste gladni jedite lubenicu, ako ste žedni jedite lubenicu, a u slučaju jake gladi jedite lubenicu uz kruh od proklijale pšenice.

Dok se provodi terapija čišćenja potrebno je da su ukućani prisutni, ili netko da pazi na bolesnika. Ukućani će trebati u slučaju da zatrebate pomoć kada pijesak iz bubrega počne da izlazi. Osobe koje imaju slabo srce trebaju da pripreme korvalol, validol ili nišador, a potrebno je i primjenjivanje kupke sa toplom vodom i pripremljenim odvarom od trava.

Trebate imati na umu da se ovdje radi o manjoj operaciji bez noža. Terapija ima jači učinak ako je kombiniramo sa drugim prirodnim sredstvima za čišćenje organizma od kamenaca kao što su: pijenje svježe iscijeđenih sokova ili fizičke vježbe i druge metode.

Rezultati terapije su vidljivi kroz 2 do 3 tjedna.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi