Prirodni lijek za topljenje kamena u bubregu i žuči

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem s kamencima i pijeskom je najčešće uzrokovan kvalitetom vode i ishrane.


Kako bi pokušali izbjeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Sastojci za lijek koji će izbaciti kamence i pijesak: 250 g šećera u prahu, 0.25 l maslinovog ekstra djevičanskog ulja, 250 g limuna sa korom, 250 g samljevenog peršinovog korijena i 250 g domaćeg meda.

Upute za pripremu lijeka: Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća od kemikalija.

Nakon što ste limun očistili, isijecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije. Korijen peršina ogulite isijecite na komadiće i sameljite ga kao i limun. Sve pomiješajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme sa kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru čitavo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za rješavanje većine problema sa pijeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je da popijete dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu  jer je kvarljiva te se pravi po mjeri od 250 g. po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i jako je djelotvorna.

Njen sastav je vrlo prijatnog ukusa i jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo sa osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina , najbolje vode.

I crna rotkva je dobra protiv kamenca, pa ako vas zanima recept od crne rotkve slijedite link.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi