Pripremite sebi lijek za liječenje cista od aloe vere

Donosimo vam recept za prirodni lijek kojim možete liječiti sve vrste cisti u organizmu. Naime, ciste se javljaju na različitim dijelovima ljudskog tijela, a posebno su izložene žene.


Medicinske metode često su invazivne i bolne, no što je dodatni problem , jeste činjenica da se ciste često znaju ponovno javiti i nakon medicinskog tretmana.

Baš zbog tog razloga, mnogima je bolje da ciste liječe prirodnim putem, jer se tako u većini slučajeva ciste u potpunosti uklone iz tijela i one se ne vraćaju. Predstavljamo vam prirodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti, a glavni sastojak koji će vam trebati jeste ljekoviti kaktus aloe vera.

Recept i upute za pravljenje ovog lijeka protiv cisti: Pola litra medicinskog alkohola (špirita, nije bitan postotak), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kave od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji, sa napomenom da biljku ne treba zalijevati zadnjih 7 dana pred branje listova.

Priprema lijeka ide kako je opisano: Listove kaktusa aloe vere očistite od bodljica te sameljite u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmiješajte. Bit će vam potrebna veća staklenka po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjestu da odstoji 14 dana.

Nakon što je staklenka odstajala procijedite smjesu kroz gazu i pretočite ju u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jednu jušnu žlicu. Važno je da želudac bude prazan prije i nakon korištenja lijeka kako se ne bi miješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.

Prema mnogobrojnim svjedočenjima ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama.

Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje općeg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini. Ova mjera od pune jušne žlice je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se postotno smanjuje prema težini djeteta, pa na primjer dijete od 35 kg koristi pola jušne žlice tri puta na dan.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi