Pripremite sami kremu protiv gljivica na nogama

Ako imate probleme sa gljivicama na nogama, ili poznajete nekoga sa tim problemom predlažemo Vam da oprobate sami da napravite ovu ljekovitu kremu protiv gljivica.


Priprema kreme nije komplicirana: Očistite češnjak i izrežite ga na manje dijelove. Staviti češnjak u posudu (sjeckalicu) i dodati jednu žlicu vode. Malo isjeckati u sjeckalici, a zatim dodati dvije žlice jabučnog octa i opet sjeckati da češnjak bude što sitniji i kako bi pustio sok.

U drugu manju posudu staviti tri žlice (plastične) masti malo promiješati i staviti jako malo cimeta i opet miješati. Nakon toga iscijediti sok od češnjaka i jabučnog octa kroz cjediljku ili gazu, trebat će malo više stiskati kako bi sav sok iscurio i na kraju dobro izmiješati kako bi se sok sjedinio sa masti. To je u biti gotova krema. Imate prirodni lijek protiv gljivica na nogama.

Kremom mazati 1-2 dnevno, i tako nekih mjesec dana. Stanje stopala će se vidno poboljšati. Nećete imati neugodnog svrbeža, a nokti će biti bijeli i bolje će rasti.

Sastojci za pripremu ovog prirodnog lijeka: 3 (plastične) žlice svinjske masti, 3 veća češnja češnjaka, 2 žlice jabučnog octa, 1 žlica vode te malo cimeta.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi