Pripremite sami sebi ovaj eliksir mladosti za svaku ženu

Mnoge žene još i danas izdvajaju ogromne novce za skupe kozmetičke preparate, ne znajući da postoje mnoga prirodna rješenja koja su dosta jeftinija a u mnogim slučajevima i uspješnija za njegu kože i tijela.


Za njegu tijela i kože, te općeg zdravlja najbolje je kombinirati različite metode pomlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate. Tu se prvenstveno misli na pravilnu i zdravu ishranu, odgovarajuću fizičku aktivnost, prirodnu njegu i duhovno zadovoljstvo.

Sigurno ste primijetili da postoje žene koje izgledaju 10 ili 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima.

Evo jedan recept za pripremu prirodnog eliksira mladosti. Trebati će vam: 100 ml lanenog ulja, 2 srednja limuna, 1 velika glavica bijelog luka i 0,5 kg meda.

Priprema i upotreba ovog prirodnog preparata: Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limun i 1 limun bez kore smiksajte u blenderu. Samljevenu smjesu pomiješati sa medom i dodajte laneno ulje te sve ponovo promiješajte. Smjesa koju ste dobili čuva se u frižideru u zatvorenoj staklenoj tegli. Konzumirajte tri puta dnevno po 1 žličicu pola sata prije jela.

Na koji način ova smjesa pomlađuje vaš organizam? Laneno ulje je biljni hormon, jer lan u sebi sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3) što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina, čak dvostruko većim od ribljeg ulja. Ulje lana je također najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidansa, što u kombinaciji sa limunom čisti vaša jetra i žučne putove. Vitamin C iz limuna savršen je antioksidans, jača imunitet i krvne žile. Bijeli luk čisti od parazita i čisti krvne žile, a med donosi tvari, odnosno mikroelemente u krv koje obnavljaju i pomlađuju cijeli organizam.

Nema komentara :

Objavi komentar

Google oglasi

Popularni postovi zadnjih 7 dana

Google oglasi